Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Neobusu preti likvidacija?

Radnici Neobusa odbili su da potpišu plan reorganizacije koji je ponudio stečajni upravnik. Na sastanku, na kojem se raspravljalo o tome da li su zaposleni u toj fabrici autobusa koja se nalazi u stečaju za reorganizaciju ili bankrot, 117 od 180 zaposlenih je potpisalo da odbija da prihvati takav plan.

I Federer stiže u Novi Sad

Švajcarski teniser Rodžer Federer nastupiće za reprezentaciju svoje zemlje predstojećeg vikenda protiv Srbije, objavio je Dejvis kup.

"KCNS montažom depersonalizovao žrtve Racije"

Fotomontaža fotografije koju je Kulturni centar Novog Sada koristio kao ilustraciju povodom obeležavanja Novosadske racije pokazuje odsustvo pijeteta prema žrtvama iz Miletićeve ulice, smatra istoričar Vojislav Martinov.

Deca u vrtićima dobila osip od sardina

Deca u četiri vrtića Radosnog detinjstva danas su dobila osip nakon doručka na kojem je poslužena sardina iz konzerve, potvrđeno je za 021. Deca su dobila alergijsku reakciju, u vidu crvenila i osipa po licu i oko usana.

Postavljeni novi semafori u Kisačkoj

Semafori koji su postavljeni u Kisačkoj ulici, na raskrsnici Kisačke i Bulevara kralja Petra I, kao i Kisačke i Ulice Berislava Berića pušteni su u probni rad, odnosno na treptač.

BusPlus ipak stiže u Novi Sad

Na tender za nabavku sistema za elektronsku naplatu karata u JGSP "Novi Sad" javile su se četiri kompanije, a najnižu cenu poslala je firma "Apex solution technology", čiji sistem je izazvao kontroverze u Beogradu.